Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Η ίδια καραμέλα δεν έλιωσε ακόμα ;

Έτοιμο σε ποσοστό 70% το περιφερειακό ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο νομό .
Τι δηλώνει στην ΕΡΕΥΝΑ ο υποψήφιος περιφερειάρχης της παράταξης κ. Κώστας Αγοραστός . Μέχρι και σε ποσοστό που ξεπερνά το 70% είναι έτοιμο το ψηφοδέλτιο για το νομό Τρικάλων του υποψήφιου περιφερειάρχη της Νέας Δημοκρατίας στην περιφέρεια Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, όπως ο ίδιος ανέφερε στην ΕΡΕΥΝΑ μετά από σχετική ερώτηση που του απευθύναμε. Έχω εδώ και αρκετό καιρό κάνει τις επαφές μου με πρόσωπα του νομού Τρικάλων που ενδιαφέρονται για το περιφερειακό ψηφοδέλτιο και πιστεύω η ανταπόκριση μέχρι τώρα είναι περισσότερο από ικανοποιητική. Προοπτική Ο ίδιος που έχει επισκεφθεί αρκετές φορές το νομό μας θα πραγματοποιήσει κεντρική προεκλογικήμιλία, ενώ ιδιαίτερη θέση κατέχει η αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής μας μέσα από τη νέα προγραμματική περίοδο. Όσον αφορά τον Καλλικράτη ο κ. Αγοραστός στο μήνυμά του σημειώνει πως με την μετεξέλιξη της νομαρχίας σε ένα θεσμό ισχυρό, σύγχρονο και ικανό να ανταποκριθεί στις προκλήσεις και τις απαιτήσεις των καιρών. Την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Έτσι που η Περιφέρεια να εξυπηρετεί τον Θεσσαλό πολίτη και όχι ο πολίτης την Περιφέρεια. Ο «Καλλικράτης» που μπήκε στη ζωή μας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία νέα αρχιτεκτονική δομή της χώρας και της Θεσσαλίας, καταλήγει ο ίδιος.
Ξεκινώ, λοιπόν, σημειώνει συμβολικά από τα σταματημένα έργα εκτροπής του Αχελώου, από τις εσχατιές της Θεσσαλικής γης.
Θέλω με αυτόν τον τρόπο, συνεχίζει ο ίδιος να αναδείξω: * Την πίστη μου στην ενότητα των Θεσσαλών και τα θετικά αποτελέσματα που αυτή έχει φέρει.
Ο Αχελώος μας ενώνει και ό,τι έχει γίνει μέχρι τώρα οφείλεται όχι τόσο στις πρωτοβουλίες διακεκριμένων πολιτικών αλλά στον αγώνα των Θεσσαλών ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης.
* Την προτεραιότητα που δίνω στα έργα υποδομής και κυρίως αυτά που έχουν σχέση με το νερό καθώς μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε και πρέπει να αποτρέψουμε την ερημοποίηση της Θεσσαλίας. Ο Αχελώος δεν είναι το μοναδικό έργο.
* Την απόφασή μου να συνεργάζομαι σ’ όσα ωφελούν την Θεσσαλία με την κεντρική κυβέρνηση αλλά και να αντιτίθεμαι με αποφασιστικότητα σε όσες αποφάσεις λειτουργούν εις βάρος της Θεσσαλίας.
* Τη σημασία που αποδίδω στην ισοπολιτεία και την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών της Θεσσαλίας.
* Την πεποίθησή μου ότι η νέα περιφερειακή αρχή πρέπει να βρίσκεται διαρκώς κοντά στον πολίτη, σε κάθε γωνιά της Θεσσαλίας.
ΕΡΕΥΝΑ . Του Αποστόλη Ζώη .

Δεν υπάρχουν σχόλια: