Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Να μην ετοιμάζουμε το χονδρό μπουφάν ; ; ; ! ! ! !

Μετά τον Δήμαρχο Τρικκαίων και ο Νικήτας Κακλαμάνης έθεσε θέμα αναβολής των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου .
Για κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της χώρας, έκανε λόγο ο Δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος σε δηλώσεις του στο trikalanews.gr
O κ. Ταμήλος που επιστρέφει στα Τρίκαλα μετά την διήμερη απουσία του στην Αθήνα, εξαιτίας του «αναβρασμού» που επικρατεί στην ΚΕΔΚΕ, τόνισε ότι «δεν υπάρχει φως αισιοδοξίας», αναφερόμενος τόσο στα οικονομικά των ΟΤΑ όσοι και στην επόμενη μέρα του «Καλλικράτη», εξαιτίας της απουσίας θεσμικού πλαισίου στην εφαρμογή του.
«Υπάρχει το πρόβλημα με τις οφειλές, το πρόβλημα με τις μετατάξεις του προσωπικού, το κενό με την μη έκδοση Προεδρικών Διαταγμάτων και γενικά υπάρχει μια πολύ δύσκολη κατάσταση», ανέφερε οπ κ. Ταμήλος.
Σήμερα στην συνεδρίαση των Προέδρων των ΤΕΔΚ της χώρας, αποφασίστηκε να ζητηθεί συνάντηση με τον Πρωθυπουργό ή με τους αρμόδιους Υπουργούς και πριν την κατάρτιση του προϋπολογισμού του 2011 (μέσα Οκτωβρίου) ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν.
«Δεν μας φτάνουν όλα τα άλλα, ακούμε και για διπλασιασμό της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης που σημαίνει ότι δεν μπορούν να λειτουργήσουν τον χειμώνα τα σχολεία», ανέφερε ο κ. Ταμήλος, την ώρα που υπάρχουν οφειλές στους προμηθευτές καυσίμων από σχολεία από τον περσινό χειμώνα…
Ο κ. Ταμήλος, τόνισε πως και στην ΚΕΔΚΕ, είχαν την ίδια γραμμή με την δική του που είχε εκφράσει πριν από μέρες (και προκάλεσε αντιδράσεις της αντιπολίτευσης) για δυναμικές κινητοποιήσεις των Δήμων και ακόμη για αναβολή των εκλογών που επισήμανε και ο κ. Κακλαμάνης Πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ.
trikalanews.gr. Ελισάβετ Παπανικολάου .

Δεν υπάρχουν σχόλια: