Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Πανικός στα Τρίκαλα στην διανομή δωρεάν τροφίμων .

 Έφτασαν λόγω …Μνημονίου, στους 17.000 οι Τρικαλινοί δικαιούχοι .

Μετά τη διανομή γραβιέρας, συνεχίστηκε με το ρύζι το πρόγραμμα της δωρεάν διανομής τροφίμων στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.Συνολικά διατέθηκαν στον Σύλλογο Πολυτέκνων 32.168 και στον Σύλλογο Τριτέκνων 15.175 κιλά ρυζιού. Οι σταθμοί διανομής ρυζιού ήταν στις αποθήκες στο χώρο της Νέας Ζωαγοράς και στις αποθήκες του Δήμου Τρικκαίων όπισθεν σιδηροδρομικού σταθμού.
Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και την ευθύνη για το νομό Τρικάλων έχει η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Τρικάλων.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που βρίσκεται σε εξέλιξη, την Πέμπτη 24-11-2011 έγινε διανομή ρυζιού σε τρίτεκνους και πολύτεκνους, ενώ αύριο Παρασκευή θα συνεχιστεί η διανομή ρυζιού και σε άλλους φορείς του Νομού Τρικάλων.
Το πρόγραμμα διανομής δωρεάν τροφίμων σε απόρους του νομού Τρικάλων, ξεπερνά φέτος κάθε προηγούμενο, αγγίζοντας τους 17.000 περίπου δικαιούχους.
Πρόκειται για άπορα άτομα και συγκεκριμένα αυτά που έχουν πραγματική ανάγκη και γι΄αυτό τα κριτήρια για τη συμμετοχή είναι εισοδηματικά (ανάλογα με το ύψος της φορολογικής δήλωσης).
Trikalanews .

Δεν υπάρχουν σχόλια: