Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Χιόνια και κρύο σήμερα Καθαρά Δευτέρα .

Με τσουχτερό κρύο και με χιόνια θα γίνει το παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού σήμερα Καθαρά Δευτέρα. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει αισθητή πτώση, ενώ ενισχυμένοι θα είναι οι βόρειοι άνεμοι, οι οποίοι θα φτάσουν στα πελάγη έως και τα 9 μποφόρ.
Χιόνια και κρύο την Καθαρά Δευτέρα Το πέταγμα του χαρταετού και η επιστροφή των εκδρομέων προβλέπεται να γίνουν μετά δυσκολίας, αφού σύμφωνα με τους μετεωρολόγους χιονόνερο και χιονοπτώσεις θα επικρατούν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα φαινόμενα θα συνοδευτούν από απότομη πτώση της θερμοκρασίας με την αίσθηση του κρύου στην Αθήνα να αγγίζει ακόμα και τους -4 βαθμούς Κελσίου.
Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Καθαρά Δευτέρα, προβλέπονται χιονοπτώσεις σε σχεδόν ολόκληρη την Ανατολική Ελλάδα, στα ορεινά και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας, όπου ο υδράργυρος θα δείξει έως και -6 βαθμούς Κελσίου, ενώ η αίσθηση του κρύου θα αγγίζει μέχρι και τους -13 βαθμούς Κελσίου.
Οι ενισχυμένοι βοριάδες θα φτάσουν στα πελάγη τα 8 και πιθανώς τα 9 μποφόρ. Το κύμα κακοκαιρίας θα συνεχιστεί και την Τρίτη.

e-enimerosi .

Δεν υπάρχουν σχόλια: