Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Πολιτιστικός σύλλογος Βουργαρελίου .

ΒΟΥΡΓΑΡΕΛΙ ΑΡΤΑΣ: Συνεχόμενες εκδηλώσεις...


Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Βουργαρελίου προγραμμάτισε την έκδοση ημερολογίου για το 2012 με τίτλο «Στιγμές στο χρόνο» με θέματα από ασπρόμαυρες φωτογραφίες που προσέφεραν τα μέλη του συλλόγου.
 Το Δ.Σ. ευχαριστεί για την προσφορά τους. Το υλικό που συγκεντρώθηκε αρκετά μεγάλο και πολύτιμο αλλά οι μήνες του χρόνου είναι μόνο 12…Ευελπιστούμε να οργανώσουμε έκθεση παλαιών φωτογραφιών το καλοκαίρι.
Στις 6-12-2011 το Δ.Σ. στο γραφείο του συλλόγου προσέφερε γλυκά και τσίπουρο επ’ ευκαιρία της εορτής του πολιούχου Αγίου Νικολάου. Το Δ.Σ. ευχαριστεί την Ελευθερία Γούλα την Γεωργία Κολιούλη την Αθηνά Πλεύρη και το Σούσο Βασίλειο για την προσφορά τους.
Στις 23-12-2011 το Δ.Σ. στο γραφείο του συλλόγου θα μοιράσει δώρα στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου-Λυκείου προσφορά της Παιδιάτρου Χρύσας Τζουμάκα την οποία ευχαριστούμε πολύ.
Στις 31-12-2011 το Δ.Σ., μέλη του συλλόγου, ομάδα μαθητών Λυκείου συνοδεία μουσικών οργάνων θα αποχαιρετήσουμε τον παλιό χρόνο ψάλλοντας τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στους δρόμους και τα σπίτια του χωριού. Τα έσοδα θα διατεθούν για ενίσχυση της εκδρομής των μαθητών της Α και Β Λυκείου και ενίσχυση του συλλόγου.
Στις 2-1-2012 το Δ.Σ. θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην ταβέρνα του Θωμά Πλεύρη. Την εκδήλωση θα υποστηρίξει μουσικά ο Κώστας Αγγέλου με το δημοτικό του συγκρότημα. 
Τιμή εισόδου 5 ευρώ (τα παιδιά δεν πληρώνουν) και ο χορός ελεύθερος. Θα υπάρξει λαχειοφόρος αγορά από προσφορές καταστηματαρχών τους οποίους ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Έλα απόψε στου Θωμά…και ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!
(Όποιος κερδίσει το φλουρί να το χαρίσει στο ΔΝΤ!!!!)
ΣΟΥΣΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: