Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στην Πύλη .

Δόθηκε η έγκριση συμβασιοποίησης από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό για το έργο «Αποπεράτωση Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων των Διδακτηρίων 1ου και 2ου Γυμνάσιου και Λυκείου του Δήμου Πύλης Π.Ε. Τρικάλων» προϋπολογισμού 480.000,00 ευρώ

Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στην Πύλη
...και ποσού της προς υπογραφή Σύμβασης 233.136,81 ευρώ. Φορέας υλοποίησης του έργου είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και Κύριος του έργου η Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Το έργο αφορά στην αποπεράτωση κτιρίου που θα χρησιμοποιείται σαν αίθουσα πολλαπλών χρήσεων με συνολικό εμβαδόν 470,00 τ.μ. περίπου. Το κτίριο της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων έχει χωροθετηθεί στο ίδιο οικόπεδο προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες και των δύο σχολείων. Τα διδακτήρια του 1ου και 2ου Γυμνασίου και Λυκείου Πύλης βρίσκονται σε ενιαίο οικόπεδο. Περιμετρικά του κτιρίου θα κατασκευαστεί διάδρομος από σκυρόδεμα και θα διαμορφωθεί ο περιβάλλον χώρος.
Μετά την παραπάνω έγκριση, προχωράνε άμεσα οι διαδικασίες υπογραφής της σχετικής σύμβασης και ξεκινά η υλοποίηση του έργου.
Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Με την ολοκλήρωση του έργου θα παραδοθεί ένα σύγχρονο και ελκυστικό κτίριο, ικανό να φιλοξενήσει εκδηλώσεις σχολικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος».
e-enimerosi . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: