Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Και απο την Δευτέρα . . . . . . . . .

Έπεσε η αυλαία της προεκλογικής περιόδου στα Τρίκαλα .

Έπεσε τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας στο Νομό Τρικάλων και το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στην αυριανή τελική αναμέτρηση για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και για τους 4 Δήμους του Νομού, που εκλέγουν την Κυριακή τους νέους τοπικούς άρχοντες.
Η Ν.Δ. δίνει και αυτή την φορά πολιτική χροιά στην εκλογική μάχη, ενώ το ΠαΣοΚ κάνει λόγο για «αυτοδιοικητική μάχη».
Την ώρα που τα υπόλοιπα κόμματα ζητούν από τους ψηφοφόρους λευκό, άκυρο ή ψήφο κατά συνείδηση, οι «μονομάχοι», απευθύνουν έκκληση στους ψηφοφόρους να μη μείνουν αμέτοχοι στο δεύτερο γύρο των εκλογών.
Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Συνδυασμός του Κώστα Αγοραστού, πηγαίνει στην κάλπη με το «μαξιλαράκι» των 6 μονάδων σε επίπεδο Νομού, ενώ με το «μαξιλαράκι» των 4 μονάδων ο Μιχάλης Ταμήλος.
Στους Δήμους Καλαμπάκας, Πύλης και Φαρκαδόνα η διαφορά του πρώτου γύρου, δίνει την ευκαιρία στους «μονομάχους» να ελπίζουν σε εκλογική νίκη και με ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
Στην τοπική Ν.Δ. έχουν δικαίωμα να αισιοδοξούν για το «5 στα 5», ενώ την ίδια αισιοδοξία μπορούν να έχουν και στο τοπικό ΠαΣοΚ, παρόλο που χρειάζεται μεγαλύτερη υπέρβαση και μεγαλύτερη προσπάθεια για να γίνει πραγματικότητα αυτή η αισιοδοξία.
Η «μάχη», δίνεται «πόρτα-πόρτα», «σπίτι-σπίτι», «ψήφο-ψήφο» και έχει πέσει το βάρος σε ετεροδημότες και κυρίως να μην υπάρξει αποχή.
Για τους μεν ετεροδημότες, υπάρχουν ναυλωμένα λεωφορεία, ενώ η αποχή επιχειρείται να μην ξεφύγει πάνω από το 30%.
Αυτό που προβληματίζει τους «μονομάχους», είναι η … ερημιά που παρουσιάζουν τα εκλογικά κέντρα που πέρα από τους «συνήθεις υπόπτους», δεν εμφανίζονται σε αυτά απλοί ψηφοφόροι…
Δημοσιεύτηκε: από Ελισάβετ Παπανικολάου . Trikala news .

Δεν υπάρχουν σχόλια: