Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Έτσι και αλλιώς δήμαρχος απο την Γκρόπα και κάτω θα είναι .

Δυο ...Δήμαρχοι για έναν Δήμο!
Ο δήμαρχος Πύλης Κ. Κουφογάζος και ο δήμαρχος Πινδέων Απ. Παντέρας θα "μονομαχήσουν" την ερχόμενη Κυριακή για τον δημαρχιακό θώκο του νέου Δήμου Πύλης.
Προβάδισμα του κ. Κουφογάζου με 157 ψήφους από τον κ. Παντέρα, ο οποίος συγκέντρωσε 15 περισσότερες ψήφους από τον τρίτο συνδυασμό
Σύγχυση!!!
Μόνο με την λέξη αυτή μπορεί κανείς να περιγράψει την κατάσταση που επικρατούσε με τα αποτελέσματα του Δήμου Πύλης και τα ποσοστά των συνδυασμών που ανεβοκατέβαιναν, όπως οι παλμοί της καρδιάς, κάνοντας κάποιους εκ των υποψηφίων να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους και άλλους να φτάνουν στην κορυφή, εφησυχασμένοι ότι πέτυχαν την μια από τις δυο θέσεις του δεύτερου γύρου. Και αυτό γιατί τα επίσημα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης, απείχαν μακράν από εκείνα που συγκέντρωναν οι επιτελικοί των στρατοπέδων.
Εν τέλει, η αγωνία των υποψηφίων έληξε τα χαράματα και η χθεσινή μέρα, ξημέρωσε με τους υποψηφίους δημάρχους κ. Κώστα Κουφογάζο και κ. Απόστολο Παντέρα, να ανασυγκροτούν δυνάμεις για να κερδίσουν την τελική μάχη της δεύτερης Κυριακής.
Στο παρά πέντε .
Τα πρώτα αποτελέσματα για τους συνδυασμούς του Δήμου Πύλης ήταν ακατάλληλα για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο καθώς οι ώρες περνούσαν, παρατηρούσε κανείς προβάδισμα του κ. Κώστα Κουφογάζου, τα ποσοστά του οποίου κυμαίνονταν από 32% έως και 36%. Δεύτερος ακολουθούσε ο κ. Απόστολος Παντέρας, τα ποσοστά του οποίου κυμαίνονταν από 31% έως 35%, έχοντας μια σταθερή διαφορά από τον πρώτο συνδυασμό αλλά και μια σημαντική διαφορά από τον τρίτο συνδυασμό. Τελικά, η εκλογική αναμέτρηση βρήκε τον κ. Κώστα Μαράβα εκτός διεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου. Για την ακρίβεια, αν και αύξησε σημαντικά τα ποσοστά του, με την ανακοίνωση των τελικών ψήφων, συγκριτικά με την αρχική κατάταξη, ο κ. Παντέρας βρέθηκε να απέχει από τον τρίτο συνδυασμό μόλις 15 ψήφους.
Μάλιστα, υπήρξε προς στιγμήν ένταση, με τις πληροφορίες που κατέφθασαν, να κάνουν λόγο για προσφυγή στη Δικαιοσύνη με ενστάσεις για επανακαταμέτρηση των ψήφων.
Ευχαριστίες προς πάσα κατεύθυνση .
Το αποτέλεσμα λοιπόν, βρίσκει τον δήμαρχο Πινδέων και εκ νέου υποψήφιο κ. Απόστολο Παντέρα, να διεκδικεί την δεύτερη Κυριακή την ψήφο των δημοτών της περιοχής. Σε δηλώσεις του, για το εκλογικό αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής, ο κ. Παντέρας ευχαριστεί όλους όσοι στήριξαν τον ίδιο και το συνδυασμό "Πύλη στο μέλλον" και προσθέτει απευθυνόμενος σε όλους: "Σας καλούμε να δώσουμε τον όμορφο αγώνα μαζί μέχρι την Κυριακή, ώστε να κάνουμε πράξη το όραμα μας, για το νέο μεγάλο Δήμο μας... Να τον χαιρόμαστε αύριο εμείς και τα παιδιά μας".
Με τα μούτρα στη δουλειά .
Την ίδια ώρα στο στρατόπεδο του κ. Κουφογάζου, επικρατεί ικανοποίηση από το αποτέλεσμα της Κυριακής, όχι όμως εφησυχασμός, αφού η διαφορά είναι μικρή και φυσικά μένει ο τελικός στόχος της διεκδίκησης της πλειοψηφίας της στήριξης των δημοτών της Πύλης. Ο κ. Κουφογάζος, δεν θέλησε να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα σε δηλώσεις του, υπογραμμίζοντας ότι για την ώρα προέχει η προετοιμασία για τον τελικό αγώνα των αυτοδιοικητικών εκλογών. Μάλιστα, χθες το βράδυ είχε επί ώρες συνάντηση με τους συνεργάτες του και τους υποψηφίους του συνδυασμού που ηγείται, προκειμένου να οργανωθούν για τις ημέρες που απομένουν, ούτως ώστε να πείσουν τους δημότες της Πύλης να ψηφίσουν το συνδυασμό "Ξεκίνημα δημιουργίας".
Συντάχθηκε απο τον/την Μαρία Ξηντάρα . Τρικαλινα Νέα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: