Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Λάτρης της Νεράιδας .

Αρκετοί εξεπλάγησαν από την καλή γνώση των ορεινών της τέως διευρυμένης κοινότητας Νεράιδας και ειδικά του ομώνυμου χωριού , από τον δημοσιογράφο Μανώλη Αναγνωστάκη συνπαρουσιαστή της πρωινής εκπομπής «Μέγκα Σαββατοκύριακο».

Λάτρης της Νεράϊδας
Και αυτό διότι ο Αναγνωστάκης,ένας από τους λίγους πραγματικά καλούς δημοσιογράφους στην ελληνική τηλεόραση , δεν κατάγεται από την περιοχή .
Η αφορμή για την αναφορά του, δόθηκε κατά την πρωινή σύνδεση του καναλιού με τον «Μύλο των Ξωτικών» όταν ο Χρήστος Νέζος ανέλαβε να εξηγήσει που βρίσκεται η Πύλη από όπου και το σχολείο που θα έλεγε τα κάλαντα.
«Η Πύλη ! Ξέρουμε που είναι . Περνάς από εκεί και μετά από το Βαθύρεμα για να φτάσεις στην ωραία Νεράϊδα» ! ήταν το σχόλιο του δημοσιογράφου .
Η στήλη έβαλε τον αρμοδιότερο να ερευνήσει το θέμα, δηλαδή τον τέως κοινοτάρχη και δημοτικό σύμβουλο Τρικάλων Ηλία Καραγιώργο. Από όσα μπόρεσε να μάθει, ο Αναγνωστάκης φιλοξενήθηκε στο χωριό από μια παρέα φίλων του, τουλάχιστον προ εικοσαετίας, και έχει τις καλύτερες αναμνήσεις. Οι πληροφορίες ως προς το κατάλυμα είναι συγκεχυμένες. Κάποιοι τον θέλουν να έμεινε σε σπίτι κάποιοι σε σλίπιμπανκ.
Ρεύμα πάντως υπήρχε . . . .
e-enimerosi .

Δεν υπάρχουν σχόλια: