Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Από εκεί και πάνω να δείς λακούβες . . . . . .

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΠ’ ΤΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΙΪΚΑ .

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΠ’ ΤΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΕΪΚΑ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΠ’ ΤΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΕΪΚΑ

Στα όρια της απόγνωσης βρίσκονται οι κάτοικοι του χωριού του Δήμου Πύλης από την άθλια κατάσταση του οδοστρώματος… Ο γνωστός πρωτοψάλτης Πολυχρόνης Νταλάσης, δημότης του Δήμου Πύλης και ειδικά του Δ.Δ. Στουρναραιϊκων εκφράζει με την επιστολή του την έντονη διαμαρτυρία του.
Αναλυτικά:
«Κύριε Διευθυντά,
παρακαλώ να δημοσιεύσετε τά κατωτέρω:
Δεν θέλω, πρός Θεού!, να γίνω ενοχλητικός στην υπηρεσία αρμοδίων και να θίξω κανέναν.
Που να πρωτοκοιτάξουν και οι Αρμόδιες Υπηρεσίες;!...
Εκ καθήκοντος όμως και ως δημότης-του Δ.Δ.Στουρναραίϊκων,
αισθάνομαι υποχρεωμένος απέναντι στην ασφάλεια ημών αλλά και  όλων που χρησιμοποιούν την οδόν  Πύλης -Στουρναραίϊκων -Μεσοχώρας-΄Αρτας,να επισημάνω  τις νέες παγιδο-λακκούβο-γούρνεςς στη θέση "λειβάδια" Στουρναραίϊκων. Εχουμε χρέος και καθήκον να υποδεικνύουμε...προς θεραπείαν των κακώς εχόντων...
Να θυμίσω εδώ πως και την 17ην Ιουνίου, ημέρα των εκλογών, ήσαν άλλες γούρνες-λακκούβες, εκεί...στο ίδιο μέρος, χάσκουσες!..
Και μάλιστα το Ι.Χ.,  του οδηγούντος γαμπρού μου Αθ. Καραλή, καθώς ανεβαίναμε (μαζί και η κόρη μου Παναγιώτα Νταλάση-Καραλή) δι άσκηση του εκλογικού μας δικαιώματος, υπέστη σχετικές βλάβες(έχω και φωτογραφίες της ...ταλαιπωρίας!).
Με  επιστολή μας τότε ( μεσάνυχτα της 17 πρός 18 Ιουνίου) και φωτογραφίες) , που δημοσιεύθηκαν στα μέσα Ενημέρωσης , αμέσως οι  γουρνο-λακκούβες, διορθώθηκαν!..
Είναι ευχάριστο αυτό. Και συγχαρητήρια ...

Όλως παραδόξως όμως, επανεμφανίσθησαν λακκούβες-γούρνες  στο ίδιο μέρος!.. Και μάλιστα, σε μία γούρνα, έβαλαν οι οδηγοί(;) μέσα πέτρες για να...μπαλωθή το κακό!..
Και πάλιν κρούεται, εκ καθήκοντος, ο κώδων του κινδύνου, δια την  χωρίς καθυστέρηση επισκευή των εν λόγω παγιδολακκούβων.
Ο κίνδυνος είναι έτι μεγαλύτερος δια τα δίκυκλα.
Άν περάσουν στο μέρος , όπου οι κλακκούβες-γούρνες, ιδίως νύχτα , θα γίνουν ...αεροπλάνο! και γύρος του θανάτου!...
Και Θεός φυλαξοι!..

Αποστέλλω και τις  έξη φωτογραφίες(Κυριακή 21ης Οκτωβρίου 2012) που δείχνουν εναργώς την εικόνα του παραμονεύοντος κινδύνου στο μέρος εκείνο.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία. 
Με  εκτίμηση
Πολυχρόνης Νταλάσης» .
TrikalaVoice

Δεν υπάρχουν σχόλια: