Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Λεφτά υπάρχουν . . . . . . .

200.000 ευρώ ζητά για τις ζημιές ο δήμος Πινδέων


Την άμεση οικονομική βοήθεια του υπουργείου Εσωτερικών με το ποσό των 200.000 ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών στο δήμο Πινδέων, ζητά με επιστολή του από τον υφυπουργό κ. Γ. Ντόλιο ο δήμαρχος της περιοχής κ. Απόστολος Παντέρας.


200.000 ευρώ ζητά για τις ζημιές ο δήμος Πινδέων
Στην επιστολή του αναφέρει ότι «ο δήμος Πινδέων επλήγη βαρύτατα από τα τελευταία ακραία καιρικά φαινόμενα. Συγκεκριμένα στο Τοπικό Διαμέρισμα Λιβαδοχωρίου καταστράφηκε το ασφαλτοστρωμένο οδόστρωμα σε μήκος 80 μέτρων. Στο Τοπικό Διαμέρισμα Παραμέρου καταστράφηκε η υδρομάστευση - υδροσυλλογή. Καταστροφή ασφαλτοστρωμένου οδοστρώματος μήκους 40 μέτρων. Καταστροφή δύο (2) ποιμνιοστασίων του Αποστόλου Πολυγένη και Παναγιώτη Πολυγένη αντίστοιχα. Στο Τοπικό Διαμέρισμα Βαθυρρεύματος καταστροφή οδοστρώματος μήκους εκατό (100) μέτρων.
Στο Τοπικό Διαμέρισμα Νέας Πεύκης καταστροφή μεγάλου τμήματος του υδραγωγείου. Καταστροφή δρόμου προς τον οικισμό «Φράξο» μήκους δύο (2) χιλιομέτρων. Στο Τοπικό Διαμέρισμα Μεσοχώρας κατάρρευση οικίας Αποστόλου Γελαδάρη».
Ο δήμαρχος ζητά το παραπάνω ποσό διότι όπως αναφέρει «έρχεται χειμώνας και αν δεν αποκατασταθούν, η καταστροφή θα είναι ολοκληρωτική».
Η πρώιν "διευρυμένη" δεν έπαθε ζημιές ; Αυτή δεν χρειάζεται λεφτά ; Ή μήπως τα έχουμε γράψει κανονικά και δεν μας νοιάζει τίποτα τώρα που τελειώσαμε με αυτό το "βραχνά" ;
e-enimerosi .

Δεν υπάρχουν σχόλια: