Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Αυλαία για την Γιορτή Μελιού .

Απροσδόκητα θετικά τα αποτελέσματα του νέου θεσμού της περιοχής .
Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν οι μελισσοκόμοι που συμμετείχαν στη διήμερη Γιορτή Μελιού που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης των Τρικάλων. Φαίνεται, ότι το θέμα της σωστής διατροφής, αγγίζει κάθε Τρικαλινό, αφού χιλιάδες ήταν αυτοί που επισκέφθηκαν την υπαίθρια έκθεση, ζητώντας πληροφορίες για την παραγωγή μελιού, και άλλων προϊόντων που παράγονται χάρη στην εργατική μέλισσα. Όλοι δοκίμασαν και πολλοί αγόρασαν μέλι κρατώντας μάλιστα τα στοιχεία των παραγωγών ώστε να προμηθεύονται άμεσα τα προϊόντα.
Απροσδόκητα θετικά ήταν τα αποτελέσματα και για τους μελισσοκόμους, οι οποίοι δεν περίμεναν τόσο υψηλό ενδιαφέρον από τους συμπολίτες μας. «Πραγματικά, η Γιορτή Μελιού είχε μια απροσδόκητα μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο, που έσπευσε να δοκιμάσει και τιμήσει τα προϊόντα μας. Εμείς μπορούμε να τους εγγυηθούμε για την αγνότητά και την ποιότητα των προϊόντων μας, και χαιρόμαστε πραγματικά, γιατί ήταν μία ευκαιρία να γνωριστούμε τους πολίτες», τόνισε ικανοποιημένος ο πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συλλόγου ν. Τρικάλων, που εδώ και μερικά χρόνια, έχει χαράξει μία καινούργια πορεία για τον κλάδο.
Αναμένεται η συνέχεια του θεσμού, αλλά και άλλες εκδηλώσεις όχι μόνο στα Τρίκαλα, αφού η αρχή έγινε, και μάλιστα εξασφάλισε τις καλύτερες προϋποθέσεις για τις επόμενες Γιορτές Μελιού .

ΕΡΕΥΝΑ .  

Δεν υπάρχουν σχόλια: