Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΕΛΤΑ Μεσοχώρας .

Η Ηρώ Διώτη για τα ΕΛΤΑ Μεσοχώρας  .

Ερώτηση στη Βουλή για τη διακοπή λειτουργίας των ΕΛΤΑ στη Μεσοχώρα κατέθεσε η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη.
Η Ηρώ Διώτη για τα ΕΛΤΑ Μεσοχώρας Στην αναφορά της, προς τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτρη Ρέππα, επισυνάπτονται  επιστολές του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μεσοχώρας Δήμου Πύλης Τρικάλων, τις οποίες συνυπογράφουν οι Πρόεδροι των 13 εκ των 14άρων Τ.Κ. του Δήμου Πύλης προς τις τοπικές αρχές και προς την Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας των Ελληνικών Ταχυδρομείων, με τις οποίες ζητούν να μην καταργηθεί το κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. που λειτουργεί στη Μεσοχώρα, εξέλιξη για την οποία ενημερώθηκαν από αλληλογραφία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας των ΕΛ.ΤΑ. και της εκμισθώτριας των κτιρίων στη Μεσοχώρα, που έφτασε στα χέρια τους.
Όπως αναφέρουν, «η λειτουργία του ΕΛΤΑ Μεσοχώρας είναι απολύτως απαραίτητη για την ορεινή μας περιοχή. Εξυπηρετεί δεκάδες ορεινά χωριά και οικισμούς, εκατοντάδες συνταξιούχους και είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ζωή και την καθημερινότητα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής Μεσοχώρας. Πέραν αυτών δε, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Μεσοχώρας είναι η μοναδική τράπεζα της περιοχής στην οποία οι κάτοικοι εμπιστεύονται εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ καταθέσεών τους».
Τέλος, αντιπροτείνουν «η Κοινότητα Μεσοχώρας να συμβάλλει από την πλευρά της στο έργο των ΕΛΤΑ Μεσοχώρας, εξετάζοντας τη δυνατότητα για τη διευκόλυνση τους, όσον αφορά τη στέγαση του καταστήματος σε κατάλληλο χώρο της Κοινότητας».
Η βουλευτής ζήτησε από το Υπουργείο ενημέρωση για το θέμα και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να μη διακοπεί οριστικά η λειτουργία του καταστήματος στη Μεσοχώρα.         
e-enimerosi .

Δεν υπάρχουν σχόλια: