Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Εκλογες 2012 .

Τα εκλογικά τμήματα των Τρικάλων .
Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, καθορίστηκαν τα 334 συνολικά εκλογικά τμήματα και καταστήματα ψηφοφορίας για την διενέργεια των γενικών βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012.
Τα εκλογικά τμήματα όπου θα ψηφίσουν οι εκλογείς του νομού Τρικάλων είναι τα εξής:
Πατήστε ΕΔΩ.

Οι Τρικαλινοί ετεροδημότες . 
Μέχρι δύο σταυρούς προτίμησης έχουν δικαίωμα να σημειώσουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού της αρεσκείας τους οι Τρικαλινοί ψηφοφόροι . Για το εκλογικό τμήμα που θα ψηφίσουν μπορούν να ενημερωθούν (για τις οποιεσδήποτε αλλαγές) από την ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών (www.ypes.gr) πληκτρολογώντας τα στοιχεία τους στη σχετική φόρμα αναζήτησης . Εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους είναι όσοι έχουν γεννηθεί μέχρι και το έτος 1994, ενώ φέτος δικαίωμα ψήφου έχουν συνολικά 94.674 ετεροδημότες. Από αυτούς 2.262 είναι ψηφοφόροι στην περιφέρεια των Τρικάλων, ενώ άγνωστο παραμένει πόσοι από αυτούς θα θελήσουν τελικά να μετακινηθούν…

Οι μεσήλικες και το… αποτέλεσμα .
Το εκλογικό σώμα από 36 έως και 53 ετών θα είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που θα κρίνει το αποτέλεσμα της ερχόμενης Κυριακής, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών.
Πρόκειται για την πολυπληθέστερη ομάδα πληθυσμού που προσέρχεται στις κάλπες, περίπου 3 εκατομμύρια του εκλογικού σώματος. Η ηλικιακή αυτή μάζα είναι εξαιρετικά κρίσιμη για τη διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος, ενώ πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη ότι το ποσοστό ανεργίας που την αφορά, έφτασε τον Ιανουάριο κατά μέσο όρο το 16,5%, πέντε μονάδες πάνω από τον προηγούμενο χρόνο.

Οι μεσήλικες και το… αποτέλεσμα


 

 

  

e-enimerosi .

Δεν υπάρχουν σχόλια: