Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

''Ενα Τραγούδι για την Ήπειρο'' στο Θέατρο Πέτρας .

Η κορυφαία Ηπειρώτικη βραδιά αυτό το καλοκαίρι! Δευτέρα 14 Ιουλίου ώρα 8.30 μμ στο Θέατρο Πέτρας  .
Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, ο κορυφαίος φορέας της Ηπειρώτικης Αποδημίας στον κόσμο, μας προσκαλεί στο μεγαλύτερο Ηπειρώτικο αντάμωμα αυτό το καλοκαίρι στην Αθήνα, τη Δευτέρα 14 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη . 

Με τον ανθό της Ηπειρώτικης μουσικής και χορευτικής παράδοσης, με μια πλειάδα δεξιοτεχνών κι ερμηνευτών , με τα πιο όμορφα και εμβληματικά Ηπειρώτικα τραγούδια, το Θέατρο Πέτρας καλωσορίζει την Ήπειρο και τη ζώσα παράδοση σε μια μονάκριβη βραδιά .
Τη Δευτέρα 14 Ιουλίου όλοι οι απόδημοι Ηπειρώτες της Αττικής , όλοι οι φίλοι της Ηπείρου και της ζώσας παράδοσης, ανταμώνουμε στο Θέατρο της Πέτρας . Με μεγάλους κυκλωτικούς χορούς , όταν οι θεατές της βραδιάς γίνονται πρωταγωνιστές της, πέμποντας μηνύματα ανάτασης και έγερσης πολύτιμα σήμερα . 
Με εισιτήριο μόλις 5 ευρώ, συμβολική ενίσχυση στο έργο και τη δράση της Πανηπειρωτικής , την τόση απαραίτητη για όλους τους απόδημους Ηπειρώτες σήμερα . Στην εποχή της κρίσης που όλο και περισσότερο δεν έχουμε παρά ο ένας τον άλλο , στηρίζουμε το μεγαλύτερο συλλογικό μας φορέα , την Πανηπειρωτική , το στήριγμα για κάθε ξενιτεμένο Ηπειρώτη . 

Και το κάνουμε με τρόπο Ηπειρώτικο , εγερτήριο και δημιουργικό , αγωνιστικό και γενναιόδωρο , όπως η Ιστορία και το ήθος των Ηπειρωτών επιτάσσει . 

Τη Δευτέρα 14 Ιουλίου , στις 8:30 μμ, όλοι στο Θέατρο Πέτρας , στην Πετρούπολη ! 
Στην κορυφαία Ηπειρώτικη βραδιά αυτό το καλοκαίρι στην Αθήνα !
         
                                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια: